O nama


Tomislav nekretnine je agencija za promet nekretninama osnovana 1992. godine i jedna smo od najstarijih agencija u Hrvatskoj .

Na tržistu uspješno radimo već 30 godina te se iza nas nalazi velik broj uspješno ostvarenih prodaja i najmova na području cijele Hrvatske.
Nudimo niz korisnih usluga koje našim klijentima olakšavaju kupoprodaju stana kuće ,zemljišta ,hotela, motela….te najam i zakup .Svakako najvažnija usluga za vlasnike nekretnina su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnine pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla .Našim klijentima koji prodaju svoju nekretninu nudimo uz to besplatan kvalitetan marketing, vođenje pregovora ,oglašavanje na našoj stranici i još nekim vodećim portalima u Hrvatskoj i regiji te inozemstvu. Osim stanova i kuća, bavimo se također i prodajom i najmom poslovnih prostora, hotela, motela, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta, apartmana, vila i projekata.
Za klijente koji potražuju nekretninu za kupnju ili najam prezentiramo ponudu nekretnina prema njihovim potrebama ,organiziramo razgledavanje nekretnina logičnim rasporedom dajući pri tome opsežne informacije o lokaciji ,ukazujemo pažnju na najbolje prilike.

Našim klijentima uz svakodnevnu uslugu pronalaska kupaca za prodavatelje i pronalaska nekretnina za kupce također nudimo savjetovanje oko utvrđivanja tržišne cijene, pravnu pomoć, izradu kupoprodajnog predugovora i ugovora, uknjižbu prava vlasništva te prijenos režijskih troškova.
Posjedujemo licencu za obavljanje navedenih poslova i članica smo HGK, osigurani od eventualnih štetnih događaja.
Suradnici smo s agencijama koje mogu našim klijentima osigurati brzo rješavanje kredita za kupnju nekretnina. Također surađujemo sa javnim bilježnicima, sudskim vještacima, geodetima, arhitektima i građevinskim tvrtkama, sve kako bi našim klijentima što više olakšali cijeli proces kupnje ili prodaje njihove nekretnine.

AKO STE SE NAŠLI U SITUACIJI DA PRODAJETE;KUPUJETE ILI UNAJMLJUJETE NEKRETNINU,I ZBUNJENI STE MNOGIM OPCIJAMANA TRŽIŠTU,ZAKONSKIM ODREDBAMA,OGLASNICIMA i PAPIROLOGIJOM,NAŠLI STE SE NA PRAVOM MJESTU!AGENCIJA T-TOMISLAV JE TU ZA VAS KAKO BI VAM UŠTEDJELI VRIJEME;OSIGURAPRAVNU I ADMINISTRATIVNU PODRŠKU TE UZ PROFESIONALNII PRIJATELJSKI SAVJET POMOGNE U REALIZACIJI VAŠIH ŽELJA.

Kontaktirajte nas sa punim povjerenjem, tu smo za Vas u svako doba dana i vikenda!

Osnovni podaci:

Naziv: T-Tomislav d.o.o.
Skraćeni naziv: T-Tomislav d.o.o.
Sjedište: Šubićeva 26, 10 000 Zagreb
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb,broj upisa:Tt-95/31923-6 MBS:080399215
OIB: 40996068294
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR3025030071100062896 NOVA HRVATSKA BANKA
Temeljni kapital: 20.000HRK
Članovi uprave: Josip Puljek