Tvrtka T-Tomislav osnovana je 1992. Godine  sa 100% vlasničkim udjelom Josipa Puljek.

Godne 1993 .unutar tvrtke počinje poslovati AGENCIJA ZA NEKRETNINE. Spomenuta agencija se bavi prodajom kuća ,zemljišta,poslovnih prostora…hotela ,motela ,apartmana,zemljišta te najmom, na cijelom području Hrvatske te na prostorima bivše Jugoslavije

  • Svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu u sigurnu kupnju i prodaju te najam. Radimo kompletnu uslugu našim kupcima (gruntovnica, prijenos režija, …). Kupnjom nekretnine preko naše agencije koja zapošljava visokoobrazovani kadar, kupci mogu biti sigurni da su kupili neopterećenu nekretninu .Ako naši prodavatelji imaju problema sa uknjižbom vlasništva naš tim će im pomoći ,savjetovati…pomoći odrediti cijenu njihove nekretnine .
  • Surađujemo sa odvjetničkim uredom u Zagrebu koji  također stoji na usluzi našim klijentima te građevinskim tvrtkama za izvođenje adaptacija i gradnje.
  • U suradnji smo i sa sudskim vještacima za građevinarstvo, te sa geodetskim uredima,imamo tvrtke koje brzo i po povoljnim cijenama  izrađuju ENERGETSKE CERTIFIKATE .   Članica smo HGK.
  • Posjedujemo licencu za obavljanje posla kojim se bavimo (posredovanjem u prometu nekretninama) a naši agenti imaju položene ispite za obavljanje  poslovima posredovanja.
  • Osigurani smo od eventualnih štetnih događaja. Nazovite nas s punim povjerenjem i dobit ćete vrhunsku uslugu.Radimo svaki dan ,uvijek nas možete nazvati do 21 sat.Surađujemo sa agencijama iz inozemstva.