prodaja

Verzija za ispis |  pošaljite upit | 

Google mapa

ID:
z566
Mjesto :
Trogir - Okolica
Kvart:
Žedno
Vrsta zemljišta:
Poljoprivredno
Površina:
13.600,00 m2
Cijena:
6.000.000,00 kn - (800.000,00 €)
Oprema:
Struja, Voda,
dozvole:
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
Lokacijska dozvola:
Da
OPIS:
Imanje, Žedno, Čiovo, Trogir, 13600 m2, prijavljeno kao OPG

Seosko imanje na Čiovu, površine 13600 m2, orijentacije jug, ograđeno ogradnim zidovima u kombinaciji kamen-beton (beton je samo vezni, nevidljiv) te stupovima i ogradnom mrežom u čitavoj dužini. Dvije velike ulazne ograde, na svakoj dva velika kamena stupa.
Čitavo imanje prijavljeno kao Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) čime su stečeni uvjeti gradnje na poljoprivrednom zemljištu. Sagrađena je poljska kućica (kuhinja, WC+tuš, terasa, alatnica), boks za pse, veliki roštilj, kokošinjac i boksevi za kuniće. 
Na zemljištu je moguće graditi nekoliko samostojećih objekata koji po prostornom planu moraju zadovoljavati uvjete kao što su stil gradnje - mediteranski (kamen, drvo, crijep) te propisanu površinu.
Na cca 3500 m2 specjalnim je strojem samljeven kamen te je zasađeno 2000 trsa Babića. U vinogradu su postavljeni stupovi kao i sustav navodnjavanja kap po kap.
Osim vinograda zasađeno je 50ak mladih maslina pa sada ukupno ima 80 stabala te više vrsta mediteranskog bilja i voćaka.
Struja je iz alternativnih izvora - foto paneli koji trenutno opskrbljuju kompletnu unutarnju i vanjsku rasvjetu, TV i zamrzivač. Struja iz javne mreže je moguća, ali udaljenost je cca 1,2 km.
Voda - kišnica dovoljna je za zalijevanje. Momentalno traje faza kopanja kanala za vodovodnu cijev javnog gradskog vodovoda, u vlastitom aranžmanu.
Zemljište se nalazi u jednom uskom pojasu koji se nalazi van ZOP-a i gdje je moguće realizirati cijeli projekt na ovoj kvadraturi zahvaljujući Prostornom planu grada Trogira. Gradska i Turistička zajednica grada Trogira u potpunosti podržavaju ovaj projekt, prostorni plan grada Trogira potpuno je sukladan ideji i namjerama gradnje na imanju. Napravljena je i nova PGP podloga koja je ovjerena od strane katastra u Trogiru.
Legalizacija objekata je odrađena.
Cijena je 800000€, a moguć je i kredit.