Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

Kuća: Oroslavje, 200.00 m2

Krapinsko-zagorska, Oroslavje, Oroslavje
170.000,00 €
Oroslavlje: Kuća je katnica sa malim podrumom. Potpuno novo preuređena i adaptirana. Sve nove instalacije (plin  struja, voda, kanalizacija). Plinsko centralno grijanje+ dimnjak za mogućnost grijanja na kruta goriva. Klimatizacija u cijeloj kući.
U prizemlju je ulazno predsoblje, hodnik, dnevni boravak, kuhinja, soba, kompletna kupaonica, kotlovnica i gostinjski wc. Iz kuhinje i dnevnog boravka je izlaz na prekrasnu natkrivenu terasu. Na katu su dvije spavaonice,svaka sa svojom vlastitom kupaonicom i izlazom na gornju terasu. U predprostoru soba je prostor sa ugrađenim ormarima i garderobom. Kuća sadrži i podrum površine 10 m2, potpuno popločen i suh. U dvorištu je bunar sa vrlo kvalitetnom vodom. U dvorištu je još i gospodarska zgrada 100m2, visine 8-9 metara,koju je potrebno preurediti i obnoviti. Sada se koristi kao garaža i ostava. Zgrada je upisana u zemljišnim knjigama.
Energetski razred D.

Cijelo dvorište ima 4000 m2, no dajemo prednost prodaji kuće i 1000m2 dvorišta, jer 3000 m2 vlasnici žele zadržati kao gradilište. Cijena za kuću, gospodarsku zgradu i 1000 m2 dvorišta je 170000 €. A ako ce postojati i mogućnost prodaje gradilišta,cijena će biti 35 € po m2.
Tip kuće
Samostojeća
Broj etaža
Prizemnica
Vrsta kuće (gradnje)
Broj soba
3
Broj kupaonica s WC-om
Broj kupaonica bez WC-a
Broj WC-a
Stambena površina (u m²)
150
Netto površina (u m²)
200
Podaci o objektu
Sustav grijanja
Etažno plinsko centralno
Energetski razred
Alternativni izvori energije
Dozvole i potvrde
Građevinska dozvola
Uporabna dozvola
Balkon/Lođa/Terasa
Balkon
Terasa
Namještenost i stanje
Ostali objekti i površine
Vrsta parkinga
Funkcionalnosti i karakteristike
Mogućnost zamjene